Pages Menu
Categories Menu

O nama

Privatno preduzeće ZZ SISTEM DOO nastalo je na osnovu višegodišnjeg iskustva u radu servisa bele tehnike ELEKTROUNIVERZAL.

ZZ SISTEM DOO je osnovano 1998. godine u Beogradu sa svojim proizvodnim pogonom i veleprodajom rezervnih delova za belu tehniku.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji spajanja bakra i aluminijuma postali smo lideri u proizvodnji isparivačkih ploča za sve tipove rashladnih uređaja u domaćinstvu. Preduzeće ZZ SISTEM DOO proizvodi i ventilatore za TA peći kao i širok spektar rezervnih delova za kućne aparate.

Dugogodišnja saradnja sa ino – partnerima omogućila nam je da postojeći asortiman obogatimo proizvodima iz oblasti rasvete pa tako preduzeće ZZ SISTEM DOO 2011. godine postaje internacionalni partner kompanije ULTRALUX. U našem veleprodajnom objektu možete pronaći visoko kvalitetne štedljive sijalice, led sijalice i trake, sijalična grla – adaptere kao i inovativne proizvode i baterije.

U cilju zadovoljenja potreba svih tržišnih subjekata naše preduzeće je dopunjeno trgovinom koja obezbeđuje oko dve hiljade artikala – rezervnih delova za belu tehniku i male kućne aparate.

Posetite nas i uverite se u kvalitet naših proizoda i usluga.